Söndag på vårt sätt!

Eftersom vi ska flytta så kommer vi snart att få besök från en besiktningsman som kommer och kollar in vår lgh så att den är godkänd, sedan ska de komma spekulanter som ska kolla på den. Med andra ord måste här städast, packas och torkas. Så idag har vi tillängnat hela dagen för detta. Hampus fick städa köket och jag resten av lägenheten, de är väl rättvist!

Vi kan inte berga oss till flytten, vi pratar om den varje dag. Allt från hur vi ska göra med köket till vart tv ska sitta i vardagsrummet. Det käns inte alls kontstigt att lämna våra första hem bakom oss, det ska snarade bli skönt att gå vidare, att lämna och gåvidare! Lite ledsna är vi, vi älskar vårt hem, vi kommer sakna vårt hem. Käns konsigt att någon annan ska bo här, sova i sovrummet och laga mat på våran spis, men jag tror det är normalt att tänka så! Men vi får ialle fall ett fint hem att flytta till!



Söndag på mitt sätt!


Kommentarer
Postat av: Maria

Har också försökt städa lite idag så att det ska underlätta den STORA flyttstädningen i juni.. Juni, usch vad långt bort det känns..

Ska bli spännande att se er nya lägenhet sen! :)

2011-03-13 @ 21:29:16
URL: http://livinglikephia.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0