Ett litet surprise party åt min stora kärlek.


Min käresta Karl-Hampus fyllde 25 år här i dagarna och jag har tjatat om en 25 år fest men han har inte vart så intresserad så jag fixade en överasknings fest åt honom i stället!
Det var en mycket trevlig kväll hemma på våran balkong med mycket trevlig folk och fin musik!
Det kunde inte ha blivigt bättre! Tack!


Fröken


Jag är med borr.


När jag/vi bodde på VV11 hände det inte specielt mycket på våra väggar, vi var rädda för att sätta upp sager på väggarna plus att det var super svårt att borra i väggen. Nu, åå jag älskar vårt nya hem, kan jag sätta upp vad jag vill när jag vill på mina väggar. Senaste veckan har det hänt en draskisk förändring hemma oss oss i form av hyller och annan konst! I LOVE IT! idag tog jag till och med fram borren själv och borrade upp 4 krokar i sov rummet. Hampus är ju inte hemma och jag tog saken i egna händer och är super nöjd! Han kommer bli så överaskad över alla nya saker ;)



Fröken.


Redan.


Det är redan imorgon. Jag såg när klockan slog en minut över tolv. Jag borde sova, jag borde göra allt annat än vad jag gör nu. Många av mina menigar startar med jag, många av mina meningar handlar om mig. Jag borde sova. Jag borde inte höra folkets steg utanför mitt fönster eller bilarna som fortfarande körs. Det är redan imorgon. Dagarna tar slut för snabbt. Mina ögon är för vakna för att sova, mina ögon vill se mer. Jag borde verkligen sova, det är redan imorgon.

...


RSS 2.0