Jag hinner inte!

Jag jobbar 6 dagar i veckan och jag är trött, Jag hinner laga mat, plocka lite hemma och lite tv titt innan jag donkar i min säng och allt börjar om igen!
Fröken

Hur man inte ska måla.




Idag har jag inte vart på en promenad, jag har inte diskat fasten jag borde och jag har inte hängt tvätten som jag lovade utom jag har målat hampus klädkammare, jag har målat den vit för att jag tycker att vitt är snyggt.
Jag är en målares dotter men någon målare är jag inte, jag skulle mer kalla mig för konstnär.
Det ska synas att jag målat, de ska synas på golvet, på mina kläder och på mina händer.
Jag är medveten om att när hampus kommer hem komer han först skratta åt mig.
Tänk er, barbent med en svart tröja som är dränkt i vita prickar, händer som är vitare än väggarna och ja ni förstår. Sen när han bortser från detta kommer han nog bli glad för hans klädkammare är färdig målad!

Fröken


När dagarna är för många och långa!




Idag står det måndag i min kalender och jag vaknade till tystnaden.
Denna vecka har jag inget jobb, inget inplanerat, med andra ord inget att göra.
Dessutom så är disken redan diskad, tvätten tvättad och lägenheten är städad, det fins inte mycket annat att göra än att lata sig idag.
Vid 11 tiden satte jag mig vid datorn för att pyssla lite, jag gjorde 5 bilder, 5 väldigt bra bilder.
Vid kl 18 sätter jag mig igen vid min dator för att fortsätta jobba på bilderna och ja vad händer, jo dator lägger av, och jag är så himla dum, jag glömde att spara. ja det var bara att börja om från början.

Imorgon är det tisdag och jag tänker börja dagen med en prommis!

Fröken.


Sommarens alla färger.



Rumnarö var och är en vacker plats.

Fröken


Min lilla vrå.



Det ända jag ville när vi bodde i vår lill-lilla tvåa på västerviksgatan var en liten vrå som bara var min. När jag hittade denna lgh var jag överlycklig eftersom i detta hem skulle jag kunna få en rätt stor vrå. Nu har jag och hampus instalerat oss i vårt nya hem och jag delar min vrå med honom men den är stor nog för oss båda.
Här står min dator, min skrivare och ibland min symaskin, skärmaskin eller pärlduken. Vi får plats med mycket i våran vrå.
Nu har vi även en tvättmaskin som går förfullt i vårt badrum! I love IT!
Jag komer nog aldrig flytta här ifrån!

Fröken


Satan i gatan, vilken glädje!

I Enköping, där jag bor, händer det inte speciellt mycket. Enköping är en liten stad där det inte snart längre äns fins ett dansgolv att släpa fötterna på kl 3 en lördags morgon. Visst Enköping är ju "Sveriges närmaste stad" och det kan vara bra beroende på vilket sätt man ser de på.
Det händer med andra ord inte så mycket kul där jag bor, så man får vara glad när det väl hände något.
Idag tog vi på oss skorna och vandrade ner till den nyöppnade skivshoppen som öppnat i vårt dröm boende (detta är en lokal som jag spenderat mycket tid i och jag har drömt att göra om den till mitt hem i många många år) Där hittade hampus 5 st Dylan LP-skivor och jag köpte veronicas nya platta som jag redan spelat sönder på spotify de senaste veckorna, nu kan jag lyssna på den när jag vill.
Fröken

Bloggpaus.

Jag känner att jag behöver en paus!
Samla mina tankar och få lite lugn och ro!
jag behöver en paus punkt slut!

RSS 2.0