Rörstrand vs LeCreuset


I förra veckan köpte jag och hampus 2 nya ungsformar hem från lecreuset, hampus älskade färgen och jag märket och eftersom jag har personal rabbat så sved det inte att dra kortet occh betala försig! Hampus är helt lyrisk över formarna och vill bara laga mat med dem hela tiden, men jag har satt ner foten och sagt att de packar vi inte upp fören vi flyttat in i den nya lägenheten!
Igår tog jag en promenad på min lunch och det var loppis på torget och ja, jag hittade en till ungsform men denna gången från rörstran, serien fresta! 50 kr senare var den min och det sved inte heller!
Nu har vi ett aprti ungsformar för en arme käns de som men de gör inget för se är så fina och praktiska! Och det bästa är att de är i samma färgskala! ;)


Rörstrand- fresta

Lecreuset

Fina va;) någon som vill komma över på en äppelkaka och ett eller två glas hemma gjord saft!?!

Fröken


31 dagar.



Det är 31 dagar kvar tills vårt flyttlass går till den nya lägenheten.
Jag lever just nu i tidningarnas värld, insperationens värld!
Idag trillade Family Living ner i mitt brev inkast samt så kom sköna hem och residence från affären hem till mig!
Jag har massor med iderer hur jag vill göra! Men sen så sätter hampus ner foten och säger nej, jag vill inte ha rosa tapeter eller trätapeter!
Jag känner att 31 dagar är på tok för lång tid att vänta, specielt när jag måste ta en dag i taget och det käns som en evighet!
På fredag ska jag följa med min hyrsvärd och måleriföretaget som ska renovera vår lägenhet och se hur vi ska göra för att de ska bli så bra som möjligt!

Nu ska jag återgå till mina sysslor!
Jag håller på att lära mig adobe illustreter!

Fröken


En ny favorit!



Igår var jag och hampus ut på Lata Pigan och väl där hittade vi denna underbara lampa.
Eller vi hittade snarare två. men bara en fick följa med oss hem, den andra hämtar jag på söndag!
De kommer sitta perfekt i vårt nya arbetsrum i vår nya lgh!

I natt drömde jag att jag var i den ny lägenheten, jag skulle dit och mäta men jag hade glömt måttbandet. Och allt slutade i kaos när jag insåg att alla rum var försmå och den var helt anolunda från när jag var där första gången! Jag vaknade i ren panik!

Fröken


Saftmaja!


Idag har jag gjort saft debut! i sommras fick jag massor av massor av röda vinbär är min mamma! Jag besämde mig på en gång att jag skulle göra saft, och i dag var de dax, 3½ liter senare är jag helt slut! jag vet inte äns vad jag ska göra med alla saft, och jag vet inte äns om den blv någe bra!!



Fröken


Idag är det fredag!



Idag har jag vart i västerås och gjort lite singel shopping. Lite nytt till min numera lilla och slitna garderob.
Rea shopping är det bästa jag vet!
Ikväll blir de lite kalas hos våra vänner Emil & Jenny. Det har vi sett fram emot läng, det kommer bli jätte trevligt!
Fröken


Sysslolösa dagar!



Jag jobbar ju inte varje dag, så vissa dagar så har jag inte så mycket att göra!
Nu till att jag ska flytta så tar jag vara på de dagarna så mycket jag kan!
Just nu sitter jag och gör flytt kort! mer eller mindre roligt är de!
Jag älskar min dymo jag köpt på granit!

Fröken


Vi är så lyckliga!




Ja, det är sant! vi är lyckliga!
Jag ville skryta om något så jag skryter om det bästa jag har!

Fröken


När frukosten är som bäst!



Igår gick hampus och handlade bröd till frukost!
Brödet var fortfarande varmt när han kom hem!
Vi kokade ägg och stekte bacon, Mums frukost var de.

fröken


En dag för en gammal dam!



Idag har solen strålat och vi har firat hampus mormor idag för hon fyllde hela 83 år! Vi åkte till Uppsala till hampus ena morbror fö en lunch med näst intill hela släkten! Det var vart en underbar dag med god mat och mycket gott sällskap!





En underbar dag!

Fröken


Skynda-Fynda!



Jag har lite anonser ute på tradera, och de kommer fler.!  Titta gärna in och tipsa andra, eller varför inte buda själv!



http://www.tradera.com/Kopp-QUEEN-of-England-auktion_2015_129726317



Att hänga med!



Dessa sötsaker hittade jag i London, jag var påväg att köpa ett rådjurs huvud men det fick jag inte för hampus! Men dessa ska få en fin plats i den nya lägenheten;)

fröken


Jag tog ett kort!



Jag saknar den gamla goda tiden!


Jag tog en paus!




Idag har min hyresvärd vart här och besiktigat min lgh, samt så har det vart en spekulant här och tittat på den! Jag är helt slut på att städa men nu är det rent ialle fall!
Imellan besöken idag så tog jag en lite paus och köpte mig en semla och jag tog även en snabbis in på brödet och fiskarna där jag hittade en liten godis skål för 25 pix.
Hela eftermiddagen har jag bråkat med blocket och snart kommer mina två annonser vara publeserade och då hoppas jag att jag blir av med lite av mina möbler!
önska mig lycka till!



Fröken


Jag trodde inte mina ögon!

Jag har länge viljat ha en golvstående string bok hylla. Jag kollar blocket dagligen efter nyheter och jag blir ledsen varje gång för de är för dyra, eller så är de redan sålda. Jag känner att jag aldrig har tur när de gäller detta! Men idag ändrade min lycka, den tog en tvär vändning och jag snubblade över en sådan!

Idag var jag på arbetsintervju, en alltid lika trevlig upplevelse, efter de tog jag bilen till min mor och far för att berätta allt, sen tog jag bilen hem, musiken på hägsta volym och med solen i ögonen bestämde jag mig för att åka in på ladan i grillby för att kolla in om de hade något roligt, och vad gör jag? jo de första jag snubblar över är två gavlar till en golvstånde string hylla. Till min lycka. Jag frågade om de var till salu och isådant fall för hur mycket, Mannen svarade 150 (st?!?) och jag satte i halsen och sa, jag ska bara se att de går in i bilen, vilket de gjorde. Jag gick till kassan och tänkte 300kr är inte dåligt och mannen i kassan sa, ja då vart de 150 kr. jag satte i halsen igen och trodde inte mina öron, han ville alltså ha 150 kr för två gavlar. JA TACK.
Nu är jag en nästintill hel stinghylla rikare. Den kommer bli super snygg i vår nya lgh!


www.styleroom.se/album/8669

Fröken


Söndag på vårt sätt!

Eftersom vi ska flytta så kommer vi snart att få besök från en besiktningsman som kommer och kollar in vår lgh så att den är godkänd, sedan ska de komma spekulanter som ska kolla på den. Med andra ord måste här städast, packas och torkas. Så idag har vi tillängnat hela dagen för detta. Hampus fick städa köket och jag resten av lägenheten, de är väl rättvist!

Vi kan inte berga oss till flytten, vi pratar om den varje dag. Allt från hur vi ska göra med köket till vart tv ska sitta i vardagsrummet. Det käns inte alls kontstigt att lämna våra första hem bakom oss, det ska snarade bli skönt att gå vidare, att lämna och gåvidare! Lite ledsna är vi, vi älskar vårt hem, vi kommer sakna vårt hem. Käns konsigt att någon annan ska bo här, sova i sovrummet och laga mat på våran spis, men jag tror det är normalt att tänka så! Men vi får ialle fall ett fint hem att flytta till!



Söndag på mitt sätt!


Till min från Stadsmissionen

Hampus tog för inte så länge sedan sönder min drink shaker. En av mina dyrbaraste ägodelar. Den var så snygg, min favorit. Jag satte honom i skuld och i ett evigt letade efter en ny. I torsdags när han kom hem från jobbet i sthlm tog han ut ett paket ur sin portfölj och jag hoppade ivrigt av lycka. JAG HAR FÅTT PAKET PÅ EN TORSDAG!
Jag fick en ny shaker, inte som min tidigare men fin ändå. En i kristall och med ett metall lock denna gång!



Tack Hampus!


Maya 1 år!



Den 9 Mars fyllde vår (systerdotter) kära Maya 1 år och de firades hemma hos Maya med paket och fika! Och lite lek!
Grattis grattis!



Fröken


I valet och kvalet!



I tisdags var jag och Hampus och valde tapet till vårt nya sovrum, jag sa att jag ville ha med mönster på och hampus sa ingen rosa fjoll tapet! Detta vart vårt resultat! 
Alla andra väggar i lägenheten kommer vara vita. Vi får se vad de blir i köket, hampys vill ha lite färg men jag vet inte riktigt om jag vill de..

Annars är jag uppe över öronen med flytt logistic i huvet!
Papper som ska skrivas, försäkringar som ska teckans och och sist men inte mins så ska de packas och renasa!
Tur att det är två månader kvar tills flytt lasset går!
Men det käns så långt bort!

Fröken


I framtidens tecken!



Ni om någon vet hur länge jag och hampus letat en större lgh utan att varken hitta eller vara först på en. I ca 3 år har jag aktivt letat och varje gång som jag har vart nära så jag har näst intill brytigt i ihop, vi har tittat på så många, många fina och många mindre fina. Men nu, nu har vi hittat en och tro era öron, vi fick den.
Dem 29 april flyttat vi till en stötte lya. en trea med potesiall!
Vi är lyckliga och glada.
Idag var vi och valde tapet till vårat nya sovrum, och alla andra rum kommer vara vita.
Vi kommer att då ett sovrum, ett vardagsrum och ett arbetsrum. Hör och hämpna, vi kommer får ett stort arbetsrum, och en stor klädkarmmare!

Fröken


Dojjor som jag Diggar



I söndags när jag åkte hem från rättvik i söndags åkte vi förbo Lager157. 
Där hittade jag dessa älsklingar, 400 pix senare var jag ett skor rikare.
Igår hade jag på mig dem hela dagen och jag älskar dem!


Jag längtar till våren!

Fröken


När pennan gör sitt!



Vissa dagar önskar jag att jag hade mitt egna skivbord, ett skrivbod där jag kunde ha min symaskin och ett ljusbord och min dator på. Ovanför bordet skulle jag ha ett flertal hyllor och en anslagstavla och jag skulle ta och köpa mig en riktigt snygg skrivbordslampa som jag skulle kunna ha tänd när jag sitter och jobbar.
Jag skulla ha en bokhylla till alla mina tyger och pärlor som jag samlat på mig under åren.
Jag skulle ha mitt stafli i ett hörn och där i närheten skulle jag ha alla mina målar färger och penslar.
Jag skulle ha tavlor på väggarna som är inspireande och roliga.

Jag längtar mer än någonsin!

Fröken


En röd kanna för varma drycker!




Denna röda skönhet blev inköpt efter många veckors trånande!
På mitt nya jobb har den stått där på en hylla och bara väntat på att jag ska ta den till kassan och köpa den.
Jag absolut älskar den! Jag har alltid vijat ha en fin kaffe tremos till kalas eller annat och nu har jag en!
En som jag inte skäms för att ställa fram.

Fröken


RSS 2.0